Подобни публ.

5 Коментари

 1. 1

  Rosen

  Ами най-лесно е да си хванеш чукалата и да отидеш някъде да бършеш задници и да миеш чинии в чужбина и да взимаш пари.Хората просто си са създали този стандарт и затова се живее добре в чужбина,само че има една подробност,винаги ще бъдете емигранти и никога няма да ви приемат като равен с равен.

  Отговор
  1. 1.1

   Деско

   Тапет, нищо неразбираш ти!!!

   Отговор
  2. 1.2

   vlado

   Според широко разпространеното мнение на останалите щастливци в България, единственото нещо което могат да работят заминалите от нея нещастници е да бършат задници или мият чинии. Сигурно защото съдят за другите единствено по своите единствени умения ….:-)
   Както и, че се отнасят с българите в чужбина така както българите в България се отнасят с пристигналите в България емигранти от други страни..:-)

   Отговор
  3. 1.3

   Лиляна

   Аз и тук бих мила чинии и бърсала задници, но не ми разрешават, не ме вземат никъде, защото съм минала 50, хайде умнико, кажи какво да правя, за да оцелея?
   Росен, може ли да отговори?

   Отговор
 2. 2

  Форисън Хард

  В България има най-много корумпирани предатели и турбо-фолк бизнес-комуноиди,милицьонери 😃 и аф кате съдии, прокурори , магистрати и педерати ахтивни бурци

  Отговор

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2014 Powered By news365.eu