Σας προσκαλούμε να γίνετε αρθρογράφος στην ιστοσελίδα News365.eu

Limitless, Bradley Cooper

Limitless, Bradley Cooper

Στην πραγματικότητα εμείς θέλουμε να ξέρουμε πως είναιι τα πράγματα απο πρώτο χέρι. Είναι διαφορετικό να διηγηθεί κάποιος την προσωπική του εμπειρία και διαφορετικό να μεταφέρει κάτι το οποίο έχει διαβάσει κάπου ή έχει ακούσει απο φίλο. Η εμπειρία του καθενός είναι πολυτιμη για μας, ανεξάρτητα με το εάν βρίσκεσται στην Ελλάδα ή καπου στον κόσμο.

Οι αρθρογράφοι, των οποίων τα κείμενα θα επιλεγούν να δημοσιευτούν, θα έχουν την δυναντότητα εκτός του να μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία με τους αναγνώστες μας να κερδίσουν και μία συμβολική χρηματική αμοιβή. Η συντακτική μας ομάδα εγγυάται ότι, η δημοσίευση του υλικού θα γίνεται μόνο μετά την απαραίτητη έγκριση και μόνο με την δική σας σύμφωνη γνώμη.

Ο αρθρογράφος με τις περισσότερες δημοσιεύσεις μπορεί να αποκτήσει και την δική του προσωπική στήλη, καθώς και την δυνατότητα να συμμετέχει στην συντακτική μας ομάδα.

Η ιστοσελίδα πληροφοριών News365.eu σας περιμένει με τις δικές σας ιστορίες απο την καθημερινότητα, τις δυσκολίες, τις σκέψεις σας, στη ηλεκτρονική διεύθυνση : info@news365.eu

2014 Powered By news365.eu